ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

View previous topic View next topic Go down

ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

Post  rufuskins on Mon 22 May 2017, 3:53 pm

After some time I have attempted to create a carriage - albeit an amended one - and it has exported to MSTS OK. However when I attempt to UNCOMPRESS the associated S file in Shape File Manager an error message pops up as noted in the title! All of the existing S files uncompress fine!
Can anyone suggest what error might lie within the exported S file that might cause this error?


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3353
Join date : 2013-01-17
Age : 68
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

Post  ianmacmillan on Mon 22 May 2017, 9:32 pm

Don't compress in TSM - you probably will need to rename the ace files anyway.

I occasionaly get errors decompressing in SFM. Usually Polymaster will do it or try Route Riter.

ianmacmillan

Posts : 170
Join date : 2013-01-18

Back to top Go down

Re: ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

Post  rufuskins on Tue 23 May 2017, 9:46 am

Both Polymaster and Route Riter won't uncompress this file. The error messages are as follows when using SFM:-

and

when I click on Close Programme.
I've been back to the TSM folder and checked but it would appear that there must be something wrong with the actual TSM work?


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3353
Join date : 2013-01-17
Age : 68
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

Post  rufuskins on Wed 24 May 2017, 11:15 am

I came across a similar problem on UKTS HERE, in which it was suggested that using the "Fix Bad .s file format" button in the Misc. Options tab of Route Riter might provide a solution.

This too failed so it would appear that I need to go back to the start and rebuild the amended carriage!


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3353
Join date : 2013-01-17
Age : 68
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

Post  rufuskins on Wed 24 May 2017, 11:44 am

I rebuilt the model from the kit of parts that make it up, exported it and this time the Compress/Uncompress routine in SFM worked! Obviously I did something wrong but for the life of me I can't see what! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3353
Join date : 2013-01-17
Age : 68
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: ffeditc_unicode[dot]exe has stopped working?

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum