MK1_Tail_Lamp.Wag

View previous topic View next topic Go down

MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  1crick14a on Mon 22 Sep 2014, 11:14 am

Can anyone tell me what this is and how to be rid of it any help would be appreciated I have done a search for it but nowt shows up

The Error on start up Reads..............

Error Reading Train Database File

File Trains\Trainset\BR_MK1_Tail_Lamp\MK1_Tail_Lamp.Wag

Regards, Rick

1crick14a

Posts : 8
Join date : 2013-01-31

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  Markh5682 on Mon 22 Sep 2014, 1:23 pm

Hi Rick.

Try downloading and installing this to fix the missing file error.

http://members.uktrainsim.com/filelib-info.php?form_fileid=20951

If that doesn't fix it, we'll have another look. OK


Mark
avatar
Markh5682

Posts : 2550
Join date : 2013-01-21
Age : 63
Location : Lancashire

http://www.youtube.com/user/markh5682

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  1crick14a on Mon 22 Sep 2014, 2:51 pm

Thanks for reply will try

Regards, Rick

1crick14a

Posts : 8
Join date : 2013-01-31

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  bharrison on Mon 22 Sep 2014, 4:58 pm

Rick,

I have it on my system But the only one I can find is this

File Id 20951

This may help.



Thank You Ben  A4PSmemberTSSH Footplate Crew
avatar
bharrison

Posts : 617
Join date : 2013-01-22
Location : Somewhere on the old LNER network North of york

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  1crick14a on Mon 22 Sep 2014, 6:43 pm

Thanks Al,l I got that file Ben suggested installed it same result an error like before,
so I ran it into a new folder and found it never had a named folder of its own, I gave it
one and put it in trainset all is OK now no more error notice :O)

This is the folder I made................BR_MK1_Tail_Lamp

Regards, Rick

1crick14a

Posts : 8
Join date : 2013-01-31

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  Scampispeedway on Tue 23 Sep 2014, 9:07 pm

Hi Rick, I've just tried re-loading File ID 20951, which is the one I used
to install the tail lamp into my Trainset Folder.
It defaults to the old C:\ drive so you must change this when installing
the file, I would suggest you look in your C:\Program Files\Microsoft
Games\Train Simulator\Trains\Trainset Folder and see if there is a folder
called BR_MK1_Tail_Lamp.
I don't use Windows 7 to run MSTS as my computer is dual booted and
go into the XP partition to install any MSTS Files and I have to be carefull
on installing certain files to make sure that they are installed correctly.

Bob
avatar
Scampispeedway

Posts : 122
Join date : 2013-01-22
Age : 71
Location : Newcastle upon Tyne

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  1crick14a on Wed 24 Sep 2014, 8:02 am

I would suggest you look in your C:\Program Files\Microsoft
Games\Train Simulator\Trains\Trainset Folder and see if there is a folder
called BR_MK1_Tail_Lamp.


Spot on Bob Thank you

Regards, Rick

1crick14a

Posts : 8
Join date : 2013-01-31

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  Scampispeedway on Wed 24 Sep 2014, 1:33 pm

Hi Rick, glad to be of help, we've all made errors like this because of the rush to get under way and
it pays to check everything before installing anything.

Bob
avatar
Scampispeedway

Posts : 122
Join date : 2013-01-22
Age : 71
Location : Newcastle upon Tyne

Back to top Go down

Re: MK1_Tail_Lamp.Wag

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum