Help required

View previous topic View next topic Go down

Help required

Post  rufuskins on Sat 16 Feb 2013, 11:36 am

I seem to have acquired some sort of unwanted routine, so that every so often when I click on something like "view posts since last visit" an advert pops up! This has also happened on UKTS, etc.
I've added AdBlock to my Chrome but that hasn't stpped that although it does prevent the banner on this site and others. I've run my antivirus and Malwarebytes but ads keep on intermittently coming up .
I shall keep on looking for a solution but if anyone can offer advice I'd be most grateful.
Alec


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3409
Join date : 2013-01-17
Age : 69
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: Help required

Post  j3801 on Sat 16 Feb 2013, 12:09 pm

Alec, I get that on my computer too.

Unfortunately I haven't found a cure except clicking on the close window box as soon as it pops up. Rolling Eyes
I think it because to access certain websites we need the browsers built in "pop up blocker" turned off,
that these few ads get through. At least it isn't 10 or more opening at once (I had that problem on an older machine).

Justin


avatar
j3801
Admin

Posts : 478
Join date : 2013-01-17
Age : 32
Location : Kirrawee, Sydney, Australia

http://tsforum.freeclanforum.com

Back to top Go down

Re: Help required

Post  rufuskins on Sat 16 Feb 2013, 1:07 pm

Thanks for the reply Justin. This has only just started - on Thursday when I was trying to watch a football match on line and the screen was full of small ads, etc. I don't remember clicking on anything other than those buttons related to the match.
I already do what you say, but it can be very annoying because occasional ones are less than decent!
I shall keep on looking for a solution.
Alec


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3409
Join date : 2013-01-17
Age : 69
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: Help required

Post  35005CP on Sat 16 Feb 2013, 7:46 pm

A couple of things to try are to make sure that Pop-Up Blocker is enabled in IE and also try checking for anything untoward in Add/Remove Programs..
Let me know if you find anything. I don't get this problem, but it might be that you have downloaded something and got some Adaware?
Cheers
Andy
avatar
35005CP

Posts : 1617
Join date : 2013-01-23
Age : 39
Location : East Sussex

http://nineelms.freeforum.me.uk/

Back to top Go down

Re: Help required

Post  rufuskins on Sat 16 Feb 2013, 8:14 pm

I'll have a look at that, although I have already looked at the add/remove area.

Thanks for the tips, Alec


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3409
Join date : 2013-01-17
Age : 69
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: Help required

Post  rufuskins on Sun 17 Feb 2013, 3:28 pm

After some head scratching and adding to the blue tinge in the area of the computer, I eventually did a restore to before 14 Feb. That was the date that this problem started, and so far it has worked.
Alec


ALEC - Supporter of MSTS and TSSH!

rufuskins

Posts : 3409
Join date : 2013-01-17
Age : 69
Location : Milnrow, Lancashire

Back to top Go down

Re: Help required

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum